Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Чудовий відпочинок у пришкільному таборі «Дружба»

Цікаво і змістовно пройшов відпочинок школярів у пришкільному таборі «Дружба»! Кожен день був насиченим та яскравим!

Весело і пізнавально пройшли інтерактивні заняття з англійської мови на свіжому повітрі. Мельничук Надія Павлівна та Нешва Тетяна Сергіївна уміло поєднали рухову активність та розумову діяльність вихованців. Назаренко Людмила Володимирівна зачарувала вихованців секретами математики в сірниковій коробці. Навіть влітку пізнавати математику цікаво і захопливо.Студія «Рудий кіт» провела майстер-клас з гончарного мистецтва. З теплотою і любов’ю дитячі руки виліпили з червоної глини оберіг «пташку щастя». Діти залюбки переглянули захоплюючий мультфільм «Пташиний ульот» в дитячому кінотеатрі «Кадр». Гарний настрій наповнив серця юних глядачів.

В міській дитячій бібліотеці діти поринули у казковий світ книги. HappyPaw – благодійний фонд, який опікується долею безпритульних котиків та песиків, в особі Тусь Анни Григорівни, провів інтерактивне заняття «В гостях у Пухнастика». Подарунки, зроблені теплими дитячими ручками для воїнів, які боронять нашу землю, часом важливіші ніж їжа та ліки. Бо вони лікують душу, нагадують чоловікам, кого вони захищають від агресора. 28 прекрасних голубів миру, зроблених вихованцями пришкільного табору відпочинку «Дружба», полетять із привітами від киян до захисників на Схід країни.

Адміністрація школи № 9 висловлює подяку педагогам пришкільного табору, що докладали багато зусиль, творчості і фантазії, аби дітям влітку було весело і цікаво!

 

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 807 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz