Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Чудові зимові канікули в Карпатах

Під час зимових канікул група учнів 5–9-х класів нашої школи під керівництвом вчителя біології Лавринчук В.Г. і вчителя польської мови Косенко О.Ю. здійснили чудову подорож до Прикарпаття, де відпочивали та оздоровлювалися у санаторії «Косів».

Під час відпочинку учні та вчителі  відвідали місця, де знімався фільм «Тіні забутих предків», будинок – музей Івана Франка, подорожували Верховиною, де мали змогу помилуватися мальовничою природою зимових Карпат.Також учні подорожували Коломиєю  і відвідали споруду, виконану у формі 13-метрового яйця-писанки, яка стала своєрідною рекламою не лише музею, міста та краю, а й загалом цілої держави. Адже Музей писанкового розпису є єдиним у світі. 

На Різдвяні свята всі учні отримали подарунки і сюрпризом для них стала поїздка до Маєтку Святого Миколая в  Національному природному  парку «Гуцульщина» у м. Пістинь. У будинку Чудотворця школярі відвідали пошту, куди надходять листи з усіх куточків України, кімнату-музей «Новорічно-різдвяної іграшки», кімнату-музей «Природи», яка розповідає про рослинний і тваринний світ мальовничих Карпат, а також покої та робочий кабінет Святого Миколая. По завершенню екскурсії учні завітали до світлиці Святого Миколая, де після спільної колядки отримали подарунки.

І завершальною екскурсією буда подорож в місто Чернівці, візитною карткою якого є Чернівецький Національній Університет имені Юрія Федьковича (колишня Резиденція Буковинських митрополитів). Цю споруду внесено до списку об’єктів світової спадщини ЮНЕСКО.

Також школярам та вчителям пощастило побачити традиційний фольклорно-етнографічний фестиваль «Маланка-Фест» в Чернівцях, участь у якому взяли 49 колективів не лише з Чернівецької області, але й Хмельниччини, Тернопільщини, Закарпаття, Івано-Франківщини, Молдови і Румунії.

 

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 666 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz