Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Актори студії юного актора «Свій погляд» привітали учасників міської конференції, присвяченої 25-річчю психологічної служби
Привітання учасників міської конференції - школа №9
21 квітня актори студії юного актора «Свій погляд» стали учасниками міської конференції, присвяченої 25-річчю психологічної служби в системі освіти України, яка проводилася на базі інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка. Системна робота із створення психологічної служби в освітній галузі розпочалася з 1991 р., коли в Інституті психології ім. Г. С. Костюка АПН України був створений новий підрозділ - Центр психологічної служби в системі народної освіти.

Директор інституту Войцехівський М. Ф. привітав психологів та соціальних педагогів з професійним святом та відкрив концерт з нагоди ювілею. Оболонський район представляли юні актори школи № 9, що презентували глядачам дві міні-вистави «Весняне пробудження» та «Слон в повному розумінні цього слова». Виступ акторів студії «Свій погляд» подарував всім присутнім весняний настрій та щиру посмішку.

На сьогодні важко переоцінити роль психолога в житті навчального закладу. Діяльність служби сьогодні - це психологічний супровід всіх учасників навчально-виховного процесу. Практичні психологи і соціальні педагоги зараз працюють волонтерами в госпіталях, тренувальних базах, на передовій. Найбільш актуальною проблемою зараз для шкільних психологів є робота з дітьми і сім'ями учасників АТО, внутрішньо переміщеними особами. Це щоденна кропітка діяльність орієнтована на майбутнє. Практичні психологи і соціальні педагоги, здійснюючи свої професійні обов'язки, вирішують актуальні завдання сучасної освітянської галузі - оновлення змісту й форм навчально-виховного процесу, психологічний супровід педагогічних інновацій, робота з обдарованими дітьми, захист психічного здоров'я учасників навчально-виховного процесу, профілактика протиправної поведінки, насильства над дітьми, підвищення психологічної культури учителів, керівників освітніх закладів, учнів та батьків.

Фоторепортаж:
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 617 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz