Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Акція з благодійного збору вторинної сировини

Сучасне життя неможливе без використання паперової продукції. На роботі чи в побуті, люди постійно стикаються з папером. Журнали, газети, на які оформлена річна підписка, товсті пакувальні коробки від куплених товарів, а кількість барвистої рекламної продукції: буклетів і флаєрів, взагалі не піддається ніяким підрахункам, особливо, якщо до цього числа додати списані дитячі зошити, старі шкільні підручники, то паперові вироби самої різної необхідності та призначення, врешті-решт, можна віднести до одного із самих основних людських відходів.

А здавши папір на переробку, ми робимо крок до збереження лісу – зелених легень нашої планети. Тому наша школа не пройшла осторонь та провела екологічну акцію збору вторинної сировини!

Загалом, зусиллями усієї школи було зібрано 1 т 804 кг макулатури. Збір проводився 26 жовтня, а участь приймали як учні початкової та старшої школи, так і вчителі і батьки учнів. І це неабиякий внесок у зелену скарбничку людства, що вказує на небайдужість до нашого майбутнього!!!

А переможцями стали наступні класи: І місце - 4-Б та 8-А класи, ІІ місце – 3-В та 9-Б класи, ІІІ місце - 3-А та 7-А класи!!! Всі переможці були нагороджені грамотами та солодкими призами.

Отримані кошти будуть використані учнівським самоврядуванням школи під час підготовки до Дня вчителя, друку фотографій тощо.

 

Фоторепортаж:

   


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 650 | Дата: 20.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz