Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Акція «З'їж цукерку - кинь цигарку!»

На цьому тижні в рамках тижня здоров'я  за ініціативою шкільного самоврядування у школі проводилась акція «Кинь цигарку - отримай цукерку!». Адміністрація школи та члени шкільного самоврядування пропонували учням замінити цигарки на цукерки,  рекомендували утриматись не тільки у цей день від паління, але і відмовитися взагалі, інформували про шкідливий вплив тютюнопаління на організм. Основна мета акції — профілактика шкідливих звичок у молодіжному середовищі.

      Позбутися шкідливої звички непросто. На щастя, є чимало випробуваних способів кинути палити і почати здоровий спосіб життя. Єдине «але» - немає універсального методу, котрий підійшов би всім і кожному. Тому потрібно вибрати  для себе спосіб чи поєднання способів, які будуть дієвими саме для вас. Якщо ви дотримуєтесь здорового способу життя, спробуйте провести день без тютюну разом з тими, хто потребує допомоги та підтримки, хто хоче позбутися страшної залежності і насолоджуватися життям без сигарет.  Актив учнівського самоврядування закликає учнів до боротьби з палінням, збереження свого здоров’я та оточуючих!

Класними  керівниками, членами ради старшокласників систематично проводяться рейди по виявленню учнів, схильних до тютюнопаління, з даною категорією школярів ведеться індивідуальна робота, їх взято на контроль, залучено до роботи в гуртках і спортивних секціях.

В рамках тижня було проведено наступні  заходи:

  • перегляд відеофільму  «Вплив куріння на організм людини»;
  • бесіди для 9-11 класів: «Твоє здоров’я в твоїх руках», «Шкідливий вплив тютюну на здоров’я підлітка», «Вміст цигарки», «Активне та пасивне куріння», «Нікотин – твій ворог», «Шкідливість тютюнопаління», «Куріння шкідливе  для здоров’я;
  • класні години   «Ти і твоє здоров’я», «Як зберегти своє здоров’я»,  «Шкідливі звички», «Палити – здоров’ю шкодити»;
  • конкурс малюнків «Антиреклама тютюну» .

У шкільній бібліотеці оформлені тематичні виставки літератури «Не нашкодь собі», «Вплив куріння  на здоровۥя підлітків». Постійно проводиться індивідуальна робота з учнями, які потрапили в складні життєві обставини з метою недопущення вживання тютюну та подальшого розповсюдження серед учнів.

Адміністрація  школи в подальшому буде співпрацювати  з підприємцями, торговими павільйонами, які розташовані в мікрорайонах навчального закладу щодо питань недопущення продажу дітям тютюнових виробів, проводити рейди-перевірки щодо дотримання продавцями законодавства з цього питання

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1202 | Дата: 20.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz