Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
1 вересня - День знань
1 вересня - День знань - школа №9
1 вересня – це не просто початок осені. Це справжнє свято мудрості, доброти і людяності, завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Цьогоріч свято 1 вересня школа № 9 зустріла оновленою і привітною. Колектив поповнився новими вчителями, учнями, батьками. У цьому році в шкільній родині знову велике поповнення - 180 нових учнів, адже у школі з 1 класу вивчаються англійська, німецька, польська та французька мови, а також учні школи мають можливість поглиблено вивчати предмети у профільних та мультипрофільних класах.

Вітаючи присутніх із початком навчального року, директор школи Світлана Юріївна Кучук побажала вчителям, учням та батькам злагоди, миру та нових творчих здобутків протягом всього навчального року. Також вона висловила слова вдячності педагогам школи за їх самовіддану працю та виховання справжніх патріотів нашої держави. Директор відмітила, що саме завдяки високому професіоналізму педагогів учні школи в минулому навчальному році продемонстрували високі навчальні результати:

• І місце в Оболонському районі по кількості переможців Малої академії наук;
• 10 медалістів та 76 відмінників;
• за результатами ЗНО з української мови школа увійшла у десятку кращих навчальних закладів Оболонського району.

Завдяки спільній праці вчителів, батьків, органів влади, спонсорів зроблено немало і буде зроблено ще більше. Адже в школі ставляться до знань та духовності як до найвищих цінностей і плекають нове покоління свідомих і талановитих громадян нашої держави.

Фоторепортаж:
 

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1801 | Дата: 19.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz