Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
1 вересня

1 вересня 2013 року - школа №9 (фото)
Першовересень школа № 9 зустріла оновленою і ошатною. Впродовж кількох літніх місяців було проведено масштабні роботи по реконструкції і модернізації школи. Колектив поповнився новими вчителями, учнями, батьками. Відкрито перші мультипрофільні 10-ті класи, впроваджено вивчення німецької, польської, французької мов у цьому навчальному році. Школа радо зустріла своїх учнів, і, насамперед, першокласників. Якщо у минулому році їх було менше 60, то цьогоріч шкільна родина поповнилась 104 хлопчиками і дівчатками, які сформували 4 перших класи. Наша школа є гордістю учнів, батьків, вчителів . Це відчувалося у вітаннях представників районної і міської влади, депутатів, керівника соціального центру «Перспектива» Оболонського району, гостей свята з якими вони звертались до учнів під час урочистої лінійки з нагоди Дня знань. Це підтверджують і високі досягнення освітнього закладу у 2012-2013 навчальному році.

Після урочистої лінійки для дітлахів мікрорайону та батьків, учнів в рамках проекту «Громадсько-активна школа», відбулось свято, яке допомогли організувати Народний депутат України Володимир Арьєв та спонсори школи - компанія «Енергополь-Україна» (будівельний комплекс «Міністерський»). Гостей свята розважали аніматори, клоуни, казкові персонажі із якими вони водили хороводи, співали, танцювали, гралися та святкова концертна програма!

Завдяки спільній праці вчителів, батьків, органів влади, спонсорів зроблено немало і буде зроблено ще більше. Адже в школі ставляться до знань та духовності як до найвищих цінностей і плекають нове покоління свідомих і талановитих громадян нашої держави.

 

 

Фоторепортаж:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1621 | Дата: 20.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz