Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Zoo -уроки в Київському зоологічному парку

Протягом місяця учні школи № 9 під керівництвом вчителів біології Талько Марії Андріївни та Лавринчук Вікторії Григорівни пройшли курс «Zoo-уроків в Київзоо».

"ZOO-урок" - цикл з п’яти занять в Київському зоопарку. Школярі в інтерактивній формі познайомилися із різними видами тварин, дізнались про їх особливості, про те, як з ними правильно поводитись. Діти прослухали цікаві лекції, спостерігали за тваринами, годувати, спілкуватись із ними, приймали участь у конкурсах та отримали дипломи в кінці начання.

Метою даного проекту є закріплення отриманих зоологічних знань відповідною практикою та формування відповідального та гуманного відношення до тварин у дітей шкільного віку, а також популяризація зоопарку, як науково-просвітницького центру.

Доречі, останній урок був присвячений догляду за домашніми улюбленцями і пройшов у формі квесту на «Острові звірів».

Учні відвідали уроки в Зоопарку за наступними темами: «Ми зовсім не страшні», «Пухнасті зубастики», «Великі коти, знайомство з родичами домашньої киці», «Наші найближчі родичі, вивчення приматів», «Домашні улюбленці, правильне поводження та догляд».

Завдяки циклу уроків школярі поєднали теоретичні знання шкільної програми та практичні навички спілкування із тваринами, на конкретних прикладах навчаться правильному поводженню із тваринами в тій чи іншій ситуації.

Адміністрація школи висловлює щиру подяку організаторам проекту!

 

Фоторепортаж:

   

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 610 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz