Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Вітаємо учнів нашої школи з перемогою у міжнародному конкурсі юних науковців «BYSCC-2016» в Китаї!!!
«BYSCC-2016» в Китаї - школа №9
Вітаємо учня 10-го класу Бутенко Євгена та ученицю 11-го класу Берінську Катерину, які представляли нашу країну на міжнародному конкурсі юних науковців «BYSCC-2016» в Китаї, з перемогою та срібними медалям міжнародного конкурсу!!!

«Beijing Youth Science Creation Competition (BYSCC)» - це не просто науково-технічний конкурс, який щорічно проводиться у Пекіні за підтримки Пекінської Асоціації Наук і Технологій (Beijing Association For Science And Technology), це унікальна освітня подія міжнародного масштабу, участь у якій приймала молодь з більш ніж 20 країн світу, серед яких і Україна.

Що ж означала для учнів нашої школи подорож у країну Піднебесної? Адже окрім тріумфального повернення на Батьківщину з почесним другим місцем та спеціальною нагородою «За наукову інновацію» за свою роботу «Assessment of the Method for Visualization and Determination of the Proliferation of K562 Cell Line by Means of Fluorescent Carbon Nanodots», молоді науковці: учень 10-го класу Бутенко Євген та учениця 11-го класу Берінська Катерина, повернулися з багажем незабутніх вражень та спогадів. Це була змога не тільки ближче ознайомитися з величною культурою Сходу, проте також і безцінна можливість поспілкуватися з юними колегами з багатьох країн світу, встановити теплі дружні зв'язки із молоддю із Америки, Південної Африки, Італії, Данії, Чехії, Австралії, Ізраїлю та Малазії. До того ж, наукова робота виконана нашими учнями, була високо оцінена фахівцями міжнародного класу.

«BYSCC 2016» - це неймовірний досвід, вартий наполегливості та праці, крок у майбутнє для кожного натхненного молодого розуму, що мріє реалізувати свій потенціал та зробити власний внесок у розвиток наукового прогресу.

Практична частина науково-дослідницьких робіт учнів нашої школи були виконана на базі лабораторії нанобіотехнологій Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна під керівництвом кандидата біологічних наук, керівника гуртка біхіохімії Палацу дітей та юнацтва, Назаренко Володимира Івановича, який очолювал українську делегацію в Китаї.

Фоторепортаж:
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 843 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz