Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Вітаємо студію юного актора «Свій погляд» , яка отримала ГРАН-ПРІ на на V Всеукраїнському фестивалі «Візерунки Великодня 2016»!
Вітаємо студію юного актора «Свій погляд» - школа №9
Цього року актори шкільної студії юного актора «Свій погляд» вперше стали учасниками ювілейного V Всеукраїнського фестивалю «Візерунки Великодня 2016». Цілий тиждень тривав фестиваль творчості у різних видах мистецтв: хорового, театрального, хореографічного, фольклорного. Також на розгляд журі було представлено авторську творчість учасників. Всі охочі змогли відвідати виставку робіт з образотворчого мистецтва. Майже двісті маленьких акторів з 11 колективів, показали чудові вистави на сцені галереї «Соборна» в день театральних зустрічей. Переможцем цього дня та володарем Гран-прі «Кращий духовно-просвітницький театральний виступ» стала шкільна студія юного актора «Свій погляд». Професійне журі високо відзначило музичну казку «По законах живої природи», що поставлена за оригінальним сценарієм Ольги Володимирівни Леонтенко (практичного психолога нашої школи та керівника театральної студії). Режисер-постановник вистави - Людмила Андріївна Удовицька-Скляренко (заступник директора з виховної роботи).

Голова журі відомий народний артист України, актор та телеведучий Володимир Талашко зазначив, що велике значення має донесення до глядачів головної думки твору через слово, що поєднане з піснею. На завершення ювілейного пасхального фестивалю «Візерунки Великодня 2016» в галереї «Соборна» відбувся святковий гала – концерт, учасниками якого стали переможці конкурсних днів фестивалю. Організатори фестивалю пригощали всіх великодніми смаколиками та відзначили всіх учасників фестивалю пам’ятними подарунками. Переможці головних номінацій конкурсних днів подарували глядачам атмосферу щирості, радості та святкового великоднього настрою. Учасники, члени журі, організатори та друзі фестивалю об’єдналися великою родиною для соборного святкування Світлого Христового Воскресіння.

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 693 | Дата: 18.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz