Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Вітаємо команду нашої школи з успішним виступом у ІІІ спортивних іграх юних олімпійців!!!
Спортивні ігри юних олімпійців - школа №9
Вітаємо команду юних олімпійців нашої школи, яка взяла активну участь у ІІІ районних спортивних змаганнях «Ігри юних олімпійців» і посіла призові місця в окремих видах змагань! Організатором змагань виступили Оболонська районна у місті Києві державна адміністрація, Київське міське відділення Національного олімпійського комітету України та Київський університет ім. Бориса Грінченка. Привітати учасників змагань завітали голова Оболонської районної адміністрації Олександр Цибульщак, член виконавчого комітету Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України Сергій Тимофєєв, радник ректора Київського університету імені Бориса Грінченка Андрій Боляк.

Метою заходу було залучення дітей та учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом, забезпечення рівня рухової активності учнів, популяризації ідей та принципів олімпійського руху в місті Києві, виявлення молоді яка досягла найкращих результатів з фізичної підготовки. У іграх взяли участь 600 школярів з різних навчальних закладів Оболонського району Києва. Змагання проходили по таким видам спорту: вуличний баскетбол (3*3), міні-футбол, шахи, спортивне багатоборство (біг60 метрів, підйом тулуба з положення «лежачи на спині» (прес), стрибки в довжину з місця, стрибки на скакалці), веселі старти (комплексна естафета). Змагання проводяться серед юнаків та дівчат окремо, а також командна та особиста першість у кожному виді програми. ІІІ Спортивні ігри юних олімпійців проходили за активною участю волонтерської команди студентів з університету. Волонтери допомагали у суддівстві змагань на кожному з етапів. Завдяки цьому вдалось значно пришвидшити підрахунок балів у багатоборстві та оперативно визначити та нагородити переможців змагань. Всі переможці та призери отримали цінні подарунки від Київського міського відділення НОК України.

В змаганнях взяли учать учні 5-10 класів з 24 загальноосвітніх навчальних закладів Оболонського району Києва. Результат нашої команди:

• ІІ місце в особистому заліку у змаганнях з легкоатлетичного бігу на 60 м серед дівчат (Артеменко Маргарита, 10-А клас);
• ІІ місце у змаганнях зі стрибків у довжину серед юнаків (Купченко Вадим, 10-А клас);
• ІІ місце у змаганнях зі стрибків у довжину серед дівчат (Домолега Анастасія, 10-А клас).

Підготували команду вчителі фізичної культури Савченко Тамара Петрівна та Ковальовський Олександр Васильович.

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 735 | Дата: 19.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz