Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Вітаємо футбольну команду школи з перемогою!!!

Вітаємо футбольну команду школи 9 з перемогою в боротьбі за Кубок Мінського масиву!!! Особлива подяка тренеру команди вчителю фізичної культури Ковальовському Олександру Васильовичу!!!

Футбольні матчі було проведено 17 вересня 2018 року на футбольному майданчику, що знаходиться за адресою: просп. М. Рокоссовського, 2 за ініціативи Владислава Турця. Цьогоріч у футбольних змаганнях взяли участь чотири збір ні команди навчальних закладів Мінського масиву та Пущі-Водиці, учні шкіл №9, 29, 104 та 285. Майже дві години тривали емоційні, напружені, подекуди запеклі футбольні баталії, які пройшли у неймовірній атмосфері суперництва та подарували незабутні емоції юним спортсменам і присутнім шанувальникам футболу.

За результатами змагань перемогу в футбольному турнірі здобула збірна старшокласників школи І-ІІІ ступенів № 9 Оболонського району міста Києва. Юнаки отримали чудові призи від депутата Київради Владислава Турця – квитки на матч Ліги Європи між командами «Динамо Київ» та «Астана». Щирі посмішки, позитивні емоції, щасливі голоси заполонили спортивний майданчик, адже такі подарунки, стали справжнім сюрпризом для переможців! Фізичний розвиток та здоровий спосіб життя – одні з найважливіших напрямків роботи у вихованні підростаючого покоління, прекрасна можливість згуртувати молодь навколо спільної мети. Приємно, що Кубок Мінського масиву об’єднав та згуртував таку велику кількість юних спортсменів й футбольних шанувальників, що є переконливим доказом та свідченням того, що наша молодь обирає здоровий спосіб життя!

 

Фоторепортаж:

   


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 584 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz