Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Відкритий урок з польської мови в 3-В класі

У рамках дослідно-експериментальної роботи за темою «Моделювання навчально-виховного процесу паралельного вивчення двох іноземних мов з 1-го класу» в експериментальному 3-В класі, в якому вивчається польська мова з 1-го класу, вчителем польської мови Маріолою Міськевич (носієм мови), на високому професійному рівні було проведено відкритий урок. В рамках експериментальної роботи Всеукраїнського рівня учні цього класу вивчають дві іноземні мови з 1-го класу: англійську (поглиблено, 3 години на тиждень) та другу іноземну мову - польську (2 години на тиждень на вибір всього класу).

Відкриті уроки завжди є цікавими та хвилюючими, особливо, коли учні початкової школи демонструють свої знання іноземної мови перед почесними гостями заходу. На заході були присутні: адміністрація школи, вчителі іноземної мови та батьки 3-В класу.

Адміністрація школи висловлює щиру подяку учителю польської мови - пані Маріолі Міськевич, класоводу Корчинській Ю. В., батькам та учням 3-В класу за велику підготовчу роботу!

 

Фоторепортаж:

   

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 906 | Дата: 19.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz