Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Учні 2-В відвідали Львівську майстерню шоколаду
Учні 2-В відвідали Львівську майстерню шоколаду - школа №9
Весна – це радість! Радість – це свято! А яке ж свято без шоколаду? На передодні Великодня учні 2-В класу на чолі з класоводом Корчинською Юлією Володимирівною та батьками побували у Львівській майстерні шоколаду, що знаходиться у місті Києві, на бульварі Шевченка, 36. Львів ще з середньовіччя славився «добрим солодким», а вже у 19 столітті шоколад зі Львова експортувався до всієї Європи. Разом з шоколадом місто дарувало емоції та почуття народжені у Львові.

У майстерні дітям розповіли цікаві факти про шоколад, його історію та виробництво. Також всі діти відчули себе справжніми шоколатьє: власноруч зробили шоколадні цукерки, вклавши в них всю свою душу та фантазію, куштували смачний топлений шоколад. Під час екскурсії учні багато дізналися нового з історії виникнення шоколаду та різних солодощів, одержали інформацію про виникнення кави та кавових напоїв, про екзотичні солодощі різних країн світу.

Класична музика…, вишуканий інтер’єр…, запах шоколаду… Цей час школярі провели пізнавально та солодко. Все це залишило незабутні враження у вчителя, учнів та батьків, бо вони на якусь мить опинилися в «царстві шоколаду».

Фоторепортаж:
   


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 653 | Дата: 20.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz