Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь у військово-патріотичній грі «Сокіл - Джура»
Участь у військово-патріотичній грі «Сокіл - Джура» - школа №9
На сьогодні військово-патріотичне виховання молоді набуває великого значення. Головною метою Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура» є активізація роботи з відродження козацтва й розвитку історичних, культурних і патріотичних традицій українського народу, виховання юних патріотів на засадах гідності та високої самосвідомості.

Цьогоріч команда нашої школи з числа вихованців військово-патріотичного гуртка «Патріот» під керівництвом вчителя предмету «Захист Вітчизни» Бендрикова В. О. вже вдруге захищала честь нашої школи на Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл - Джура». Змагання та показові виступи команд проводилися з метою патріотичного виховання учнівської молоді на засадах національної гідності, високої самосвідомості, активної громадської позиції та здорового способу життя.

Вітаємо команду нашої школи на чолі із керівником, вчителем предмету «Захист Вітчизни», Бендриковим Володимиром Олександровичем з успішним виступом на змаганнях! Адміністрація школи та організатори гри висловлюють подяку заступнику директора з виховної роботи Удовицькій-Скляренко Л. А. за допомогу в проведенні урочистих церемоній відкриття та закриття військово-патріотичної гри «Сокіл - Джура»!

Фоторепортаж:
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 763 | Дата: 28.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz