Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь у тренінгу «Ключові аспекти допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування»
Ключові аспекти допомоги дітям-сиротам - школа №9
На базі нашої школи пройшов трьохтижневий тренінг для вчителів на тему «Ключові аспекти допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування». Тренінг було проведено у рамках проекту «Україна без сиріт» з метою підвищення кваліфікації вчителів, які працюють з дітьми-сиротами та сім'ями, що перебувають у складних життєвих обставинах, а також з іншими мало захищеними верствами населення.

Тренінг для вчителів початкової і середньої школи провела тренер Тетяна Іванова. У рамках тренінгової програми розглядалися наступні модулі: «Допомога дітям-сиротам, які пережили травму», «Допомога дітям, які мають порушення прихильності» та «Дисципліна: як впоратися із проблемною поведінкою дитини» .

Даний тренінг був дуже актуальним для його учасників, адже кожен педагог у своїй роботі стикається з певним колом проблем у навчанні і вихованні дітей-сиріт та дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

У рамках даного тренінгу учасники отримали велику кількість інформації практичного характеру та поглибили свої знання щодо методів роботи з дітьми-сиротами та дітьми, що перебувають у складних життєвих обставинах.

В кінці тренінгової програми вчителі отримали сертифікати міжнародного зразка і висловили бажанням взяти участь у наступних тренінгових семінарах з улюбленим тренером.

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 833 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz