Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь у семінарі-практикумі - «Як стати тренером FIRST LEGO League в Україні»
Як стати тренером FIRST LEGO League - школа №9
В цьому навчальному році команда учнів нашої школи вже вдруге буде брати участь в міжнародній STEM-програмі FIRST LEGO League. В рамках підготовки до участі в програмі з робототехніки «FLL 2016-2017» вчителі нашої школи - вчитель інформатики Пилипенко Сергій Миколайович і вчитель біології Лавринчук Вікторія Григорівна - прийняли участь у семінарі-практикумі «Як стати тренером FIRST LEGO League в Україні». Учасники семінару дізналися про особливості роботи тренера FLL, пройшли майстер-клас з робототехніки LEGO Mindstorms, відчули що ж насправді означають «Основні Цінності» FLL.

FIRST LEGO League (FLL) – STEM-програма для дітей 9-16 років. Трьома ключовими аспектами FLL є робототехніка, дослідження та лідерство. Використовуючи набори LEGO Mindstorms, кожна команда спроектує, сконструює та запрограмує повністю автономного робота для змагання на спеціальному полі. Також учні досліджуватимуть тему поточного року «Пліч-о-пліч з Тваринами», виберуть актуальну проблему світового значення та будуть винаходити її інноваційне рішення. Беручи участь в FLL, школярі вивчають програмування, концепції створення роботів, розвивають навички проведення наукових досліджень та лідерські якості.

Протягом другого дня семінару, розподілившись на 4 команди, учасники отримали завдання від організаторів семінару підготувати презентацію на тему «Пліч-о-пліч з Тваринами», актуальну для поточного сезону FLL, а також взяли участь у справжній суддівській сесії оцінювання «Основних Цінностей». Майбутні тренери пройшли шлях команди FLL, починаючи від формування, закінчуючи виступом на турнірі.

По закінченню семінару вчителі нашої школи отримали сертифікати, які засвідчили їх успішне навчання.

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 704 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz