Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь у районному заході «Ярмарок ідей на Оболоні»
Участь у районному заході «Ярмарок ідей на Оболоні» - школа №9
Наш навчальний заклад взяв активну участь у районному заході «Ярмарок ідей на Оболоні-2016», який проходив 18 лютого у Центрі творчості «Сфера». На ярмарку були представлені творчі роботи і наукові проекти школярів і педагогічних працівників району. Всі щедро ділилися своїми ідеями облаштування школи майбутнього і сьогодення, розкривали секрети свого хобі, дарували захоплюючий світ краси і натхнення, створений власними руками.

На святі були присутні: заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Блохов Сергій Володимирович, начальник управління освіти Оболонського району Вахнюк Наталія Миколаївна, начальник відділу позашкільної освіти департаменту освіти Тодосова Галина Іванівна та інші почесні гості.

Наша школа була представлена в трьох номінаціях:
1. Науково-дослідні роботи представляли: вчитель біології Лавринчук Вікторія Григорівна, вчитель інформатики Пилипенко Сергій Миколайович учениця 9-Б класу Тарасенко Інна, учень 10-Б класу Коваль Максим. Команда успішно презентувала роботу на тему «Утилізація батарейок – нагальна екологічна потреба сьогодення». Науковий проект успішно поєднав екологію та робототехніку на прикладі LEGO-конструювання і програмування для виконання місій на спеціальному полі з LEGO-моделями та перешкодами. Програма FIRST LEGO League (FLL), до якої наша школа долучилася в цьому навчальному році, дозволила поринути в творчий процес учням та викладачам для вирішення проблем в межах стислого терміну – так, як у реальному житті.

2. Майстер клас для гостей ярмарки провели керівник гуртка «Екодизайн» Колоколова Олеся Вікторівна (спеціаліст з арт-терапії, дизайнер-декоратор, майстр хенд-мейду) та учні 6-Б і 8-А класів. Вони презентували виготовлення оберігу-підкови як символа удачі, щастя та достатку, використовуючи виключно еко-матеріали та різні техніки виготовлення підкови: флористика, декорування предметів, декупаж, різні види колажу та ін.

3. Виставка 3D-мистецтва була представлена чудовими декоративно-прикладними роботами вчителів та учнів нашої школи, яку успішно презентували вчитель 3-Б класу Ковальчук Любов Петрівна, соціальний педагог Лепеха Любов Петрівна та учні 3-Б класу.

По закінченню заходу учням та вчителям СЗШ № 9 було вручено подяки та сертифікати учасників «Ярмарку ідей на Оболоні - 2016».

Адміністрація школи висловлює щиру подяку заступникам директора з НВР Овчинніковій Галині Миколаївні і Кондратенко Наталії Григорівні, вчителям та учням школи, які прийняли активну участь у підготовці й організації заходу!!!

Фоторепортаж:
 
   


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1041 | Дата: 28.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz