Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь у міжнародному англомовному конкурсі
Архітектура в мініатюрі - школа №9
Учні та вчителі нашої школи прийняли участь у конкурсі від міжнародного видавництва «MM Publications» та компанії «Лінгвіст», який проходив під егідою Міністерства освіти і науки України на підтримку ініціативи Президента України «2016 – Рік англійської мови в Україні».

Конкурс для учнів полягав в написанні твору на тему «My motherland: the placewhere I live / the place I love the most». Конкурс для вчителів «Ukrainian Culture Time» полягав в складанні трьох креативних завдань, які можуть бути використані під час проведення лінгвокраїнознавчого заняття за англійської мови за темою «Ukrainian Culture Time».

За результатами конкурсу учні та вчитель англійської мови нашої школи стали найкращими, а саме:
1. Заїка Станіслав – учень 5-А класу;
2. Дзюбак Марія – учениця 5-А класу;
3. Федорчук Георгій – учень 8-А класу;
4. Шевченко Еліна Борисівна – вчитель вищої категорії, вчитель англійської мови школи № 9.

Також вчитель англійської мови школи № 9 Шевченко Е. Б. прийняла активну участь у II щорічній методичній конференція для вчителів англійської мови «Cambridge Day 2016» та серії інтерактивних тренінгів для вчителів англійської мови «In Focus: Keeping Students at the Forefront of the Learning Process».

Адміністраія школи висловлює щиру подяку вчителю англійської мови Шевченко Еліні Борисівні за активну участь у заходах англомовного спрямування Всеукраїнського та міжнародного рівня та залучення до цих заходів учнів нашої школи!

Фоторепортаж:
   


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 717 | Дата: 18.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz