Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь у Київському турнірі FIRST LEGO League

10 грудня у Палаці дітей та юнацтва відбувся Київський турнір з робототехніки та науки – FIRST LEGO League, в якому прийняли участь 24 команди з Києва.

Нашу школу представляла команда – «Clever Cubs», до складу якої увійшли учні 6-7-х класів – Максимчук Єгор, Богдан Ярослав, Кужиль Тимофій, Ратушна Дар’я та Висоцька Єва. За участь та досягнення в First Lego League наша команда була нагороджена медалями та сертифікатами.

Впродовж заходу діти представляли свої інноваційні ідеї-проекти на тему “Пліч-о-пліч з Тваринами”, а також продемонстрували автономного робота, якого вони сконструювали та запрограмували власноруч на базі сучасного конструктора LEGO Mindstorms EV3.

Під час турніру командою були пройдені всі місії в категоріях «Проект», «Основні цінності», «Дизайн» та Гра роботів. Учні продемонстрували результати своєї інтелектуальної діяльності, проявили людські якості та командний дух. За період сезону учасники зрозуміли, що важливу роль відіграють вміння довіряти своєму напарнику, слухати та прислуховуватись, підтримувати один одного.
Значну роль у підготовці та підтримці команди відіграли їх тренери – вчитель інформатики Пилипенко Сергій Миколайович та вчитель біології Лавринчук Вікторія Григорівна. Вчитель інформатики Власенко Юлія Миколаївна приймала участь в турнірі в якості судді «Проекту».

Наприкінці свята всі учасники отримали чудові подарунки від компанії LEGO та KidsWill.

 

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 671 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz