Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь у ІІІ Міжнародній Олімпіаді з англійської мови “Generation MSM: Make! Succeed! Manage!”

На минулому тижні в школі № 9 пройшов 1 тур ІІІ Міжнародної Олімпіади з англійської мови “Generation MSM: Make! Succeed! Manage!”.

Організаторами Олімпіади є Міжнародний Союз Молоді (Прага, Чеська Республіка та Київ, Україна) і Oxford International Education Group (Лондон, Великобританія). Також Олімпіада відбулася при підтримці Посольства Україні в Чеській Республіці, Міністерства молоді та спорту України, провідних державних університетів Чеської Республіки та  English Testing Service (Прінстон, США) – розробника міжнародного іспиту TOEFL, якій надав матеріали для Олімпіади. 

В першому турі Олімпіади “Test Your English” взяли участь 50 учнів 8-11 класів школи № 9. Завдання для Олімпіади було розроблено в форматі міжнародного тесту TOEFL Junior, щоб ознайомити учасників з принципами складання найбільш поширених тестів з англійської мови, провести незалежну оцінку рівня володіння мови та підготувати до тестів в майбутньому.

Результати першого туру будуть відомі  на початку лютого, коли 1 тур пройде в усіх школах-учасницях. Попереду ще другий тур, в якому учасникам буде запропоновано творче завдання - написати мотиваційний лист до Університету своєї мрії. Всі учасники другого туру отримають сертифікат учасника ІІІ Міжнародної Олімпіади “Generation MSM: Make! Succeed! Manage!”

Бажаємо учням нашої школи дістати найвищі бали та гідно представити наш навчальний заклад!

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 633 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz