Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь Школи № 9 у Всеукраїнському чемпіонаті First Lego League
Участь Школи № 9 у Всеукраїнському чемпіонаті First Lego League - школа №9
27 лютого у ТРЦ «ART Mall» відбулося наймасштабніше свято творчості, інтелекту та високих технологій – Всеукраїнський Lego-турнір (First Lego League), в якому прийняли участь 35 команд з усієї України.

Нашу школу представляла дуже креативна команда – «KIEV FLL TEAM», до складу якої увійшли учні 10-Б класу – Коваль Максим і Домбровський Єгор та учні 9-Б класу – Савенок Ілля і Ганжола Артем. За участь та досягнення в First Lego League наша команда була нагороджена дипломами та медалями.

Під час турніру командою були пройдені всі місії в категоріях «Проект», «Основні цінності», «Дизайн» та Гра роботів. Учні продемонстрували результати своєї інтелектуальної діяльності, проявили людські якості та командний дух. За період сезону учасники зрозуміли, що важливу роль відіграють вміння довіряти своєму напарнику, слухати та прислуховуватись, підтримувати один одного. Впродовж дня команда нашої школи обмінювалася з іншими командами своїми візитками, буклетами та прапорцями.

Значну роль у підготовці та підтримці команди відіграли їх тренери – вчитель інформатики Пилипенко Сергій Миколайович та вчитель біології Лавринчук Вікторія Григорівна. Вчитель інформатики Власенко Юлія Миколаївна приймала участь в організації Lego-турніру в якості судді «Проекту», здобувши перемогу в номінації «Найбільш активний волонтер», і була нагороджена дипломом.

Турнір FLL – це чудова можливість для команд повчитися, показати свої досягнення, а також отримати задоволення від події та добре відсвяткувати завершення напруженого сезону.

Фоторепортаж:
 
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 856 | Дата: 28.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz