Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Участь команди школи в туристично-краєзнавчому зльоті

Вітаємо команду туристів школи з чудовим виступом на районному туристично-краєзнавчому зльоті!!! 20 вересня на території Пуща - Водицького лісництва було проведено ХХХVІ туристично-краєзнавчий зліт учнівської молоді Оболонського району, присвячений Всесвітньому дню туризму та Дню туризму в Україні. Учасниками заходу стали 30 команд з 24 загальноосвітніх навчальних закладів району.

Програмою зльоту було передбачено проведення змагань та конкурсної програми. Так, команди-учасниці подолали дистанції «Комбінована естафета» та «Туристсько-краєзнавчий похід», а також взяли участь у конкурсі «Розумники», конкурсі фотографій та конкурсі художньої самодіяльності .

На урочистій лінійці начальник управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Вахнюк Наталія Миколаївна привітала всіх учасників зльоту та нагородила команди, що посіли призові місця на окремих дистанціях та конкурсах.

Результат нашої команди: І місце на дистанції «Туристсько-краєзнавчий похід»! Адміністрація школи висловлює подяку вчителям, які підготували команду: Короленко Галині Іванівні, Ковальовському Олександру Васильовичу та Лавринчук Вікторії Григорівні!!!

 

Фоторепортаж:



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 608 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz