Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Тур вихідного дня «Львів - культурна столиця України»
Тур вихідного дня «Львів - культурна столиця України» - школа №9
З метою долучення учнів до національної культури, ознайомленням з надбаннями поколінь та історичною пам`яттю України класними керівниками 7-Б і 7-В класів, вчителем історії Кліменко І. Г. й вчителем географії Короленко Г.І., для учнів 7-9 классів була організована краєзнавча екскурсія до Львова.

Львів – найбільше місто Західної України, що протягом багатовікової історії було науковим, культурним та національним центром регіону. В найдавніші часи – столиця Галицько-Волинської держави.У Другій світовій війні був окупований спочатку радянською, а потім німецькою арміями. У повоєнний період відійшов до Радянського Союзу. З 1991 року – адміністративний центр Львівської області Незалежної України.

Під час екскурсії школярі поринули в насичений історичними подіями Середньовічний Львів епохи польського панування Австро-Угорської імперії з красивою архітектурою Готики, Бароко, Нео-Бароко, Рококо. Відвідали один з найстаріших музеїв України, заснований в 1893 році – Львівський історичний музей, Музей зброї, Музей – аптеку, та відому пам`ятку архітектури Львова – Палац Потоцьких.

Львів ще з середньовічча славився «добрим солодким», а вже в ХІХ столітті шоколад зі Львова експортувався до всєї Європи. З величезним задоволенням діти відвідали «чоколадове диво» – Львівську Майстерню шоколаду. Побували також і в єдиній в Україні мережі натуральної карамелі ручної роботи – Майстерні карамелі. Відвідали «Львівську копальню кави», першу в країні найдовша кав`ярню-книгарню, створену за легендою над кавовою шахтою на площі Ринок. Приємні спогади, солодощі та незабутні позитивні враження учні 9 школи привезли з собою зі Львова до Києва!

Фоторепортаж:
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 863 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz