Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Тиждень безпеки дорожнього руху

У період з 14 по 18 листопада в школі було проведено тиждень знань безпеки життєдіяльності, присвячений темі «Правила дорожнього руху».

Традиційно класні керівники, вчителі та педагоги - організатори провели ряд цікавих, пізнавальних заходів, присвячених вивченню та поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Для учнів школи було проведено виховні години та бесіди, згідно плану виховної роботи класних керівників: «Дорожні знаки» та «На наших вулицях» (1 клас), «Будь обережним» (3-4 класи), «Дорожні знаки та їх необхідність» (5 клас), «Учи і поважай правила дорожнього руху» (6-9 класи). Учні початкої ланки мали змогу розгадати кросворд - загадку «Правила дорожнього руху» та взяти участь у конкурсі розфарбовок  «Будь уважним на дорозі!», а для учнів середньої ланки було проведено вікторину «Ми - юні учасники дорожнього руху».

Також учні школи познайомилися з новим безпечним пішохідним переходом по вулиці Рокосовського біля школи. Перехід "піднімається" над проїзною частиною і знаходиться на одному рівні з бордюрами. Водіям доводиться, під'їжджаючи до нього, пригальмувати, імовірність ДТП тут набагато нижче, ніж на звичайному наземному переході. Крім того підвищена "зебра" полегшує перехід дороги.

Проведення тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов'язаної з дорожнім рухом.

Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

 

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1170 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz