Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Свято Останнього дзвоника

Шановні учні, вчителі, батьки й випускники!

Від щирого серця вітаємо вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року та подолання чергової сходинки в освоєнні знань! Сьогодні перегортаємо ще одну сторінку у освітянському літописі школи № 9. Упродовж цього року наші учні долучалися до джерел культури й духовності, старанно засвоювали закони природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання. Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення.

Сьогодні маємо нагоду низько вклонитися вчителям, які не тільки озброюють учнів знаннями, а й формують їх духовно й фізично, прищеплюють життєві принципи, допомагають виробити характер. По-особливому урочистий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя. Вони раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку. Хай доля ваша, випускники, буде чистою і величною, на шляху життєвому буде багато добрих людей.

Вітаємо педагогічний колектив, учнів і батьків школи № 9 із завершенням навчального року! Всім - гарних канікул, а випускникам - успішного вступу до вищих навчальних закладів та здійснення всіх мрій!!!

 

Фоторепортаж:

Відеорепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 978 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz