Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Свято «Французька весна» в школі № 9

На минулому тижні у нашій школі пройшло свято «Французька весна». 60 школярів віком від 6 до 14 років, які вивчають французьку мову, зібралися в актовій залі школи і продемонстрували батькам, глядачам й вчителям чудове знання французької мови та свої музичні і театральні таланти.

Гімн України, який виконали вихованці учителя музики Довганя Філіпа Захаровича, зачепив серця гостей і учнів. Теофіль Бурдон, учень 7-А класу, виконав гімн Франції. А потім розпочалася сама вистава. Учні показали свою версію «Емілі Жолі». Це - дуже відома музична казка Філіпа Шателя, яка вперше вийшла у 1979 році. На сьогодні казка стала класикою і референцією як мюзикл для дітей.

Ведучими свята були: французькою - Теофіль Бурдон, 7-А клас; українською - Марія Слюсаренко, 8-Б клас.

Учні 1-В і 1-Д класів на французькій мові виконали пісеньку «Синіх кроликів», учні 5-А і 5-В – пісеньку «Їжачка». Учні 3-Г класу виконали пісню «Інопланетянина». Особливу увагу привернули виступи виконавців соло, а саме: партії Емілі (головної героїні мюзиклу) у виконанні учениці 5-А класу – Катерини, сумного Їжачка, яку дуже гарно проспівав Андрій Діброва, учень 5-А класу, і джазова пісня Страусихи, театрально виконана ученицею 8-А класу Ельмірою Аріховою.

Вчитель французької мови Севостьянова Світлана Владиславівна висловлюю щиру подяку всім учням, які старалися і показали свої вміння і таланти під час вистави, а також батькам за допомогу і підтримку. Адміністрація школи, в свою чергу, дякує вчителю за підготовку чудового свята!

 

Фоторепортаж:

 

 

Відеорепортаж:

 

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1391 | Дата: 26.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz