Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Святкування Дня вчителя

Святкування Дня вчителя - школа №9
Щороку у жовтні кожна школа відзначає День вчителя – день, коли учні виражають свою пошану та любов людям, котрі щодня працюють, аби знання, усі позитивні якості людини й людська мудрість сприяли ростові Особистості. В народі кажуть: "Немає України без калини", а жодної професії не буває без учителя. Адже для багатьох із нас учитель відкрив безліч доріг, повів по життю, навчив не тільки арифметиці та краснопису, але і прийняттю правильних рішень у складних життєвих ситуаціях.

В перший тиждень жовтня в школі №9 було святково та гамірно. Учні заздалегідь готувалися до цього свята: прикрашали шкільні коридори та класи вітальними листівками, плакатами, різнокольоровими кульками та готували привітання для вчителів. 2 жовтня в актовій залі нашої школи відбувся святковий концерт до Дня вчителя. Концерт відвідали вчителі, які приймали теплі слова пошани і подяки, батьки та лідери учнівського самоврядування. З вітальними словами до педагогічної громади звернулися директор школи Кучук Світлана Юріівна та директор соціального центру «Перспектива - Оболонь» Ольга Леонідівна Веремеєнко. Особливі слова пошани та вдячності прозвучали для Осипенка Олега Романовича - вчителя військової підготовки, учасника Великої Вітчизняної війни.

А 3 жовтня учні 11- Б класу зустрічали вчителів на порозі школи, вітали, пригощали національними стравами, дарували троянди та проводили червоною доріжкою в школу. Ще одним чудовим подарунком педагогічному колективу школи до свята стало відвідування вистави Національного академічного драматичного театру імені І.Франка «Весілля Фігаро» .

Фоторепортаж:
 
   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1510 | Дата: 19.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz