Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
День інтеграції «Здорова дитина – здорова нація»

Вітаємо команду нашої школи - школа №9

Традиційно у вересні в школі № 9 відбувся перший у навчальному році День інтеграції «Здорова дитина – здорова нація». Всього на рік в школі проводиться 9 Днів інтеграції. В ці дні всі уроки та заходи об’єднані навколо певної тематики. Спортивний день інтеграції було проведено за підтримки Національного Олімпійського комітету України з метою популяризації здорового способу життя та залучення школярів до занять фізичною культурою і спортом.

На урочистому відкритті виступили директор школи – Світлана Кучук, чемпіон України зі спринтерського багатоборства серед юніорів з ковзанярського спорту, учасник чемпіонату Європи зі спринтерського багатоборства серед юніорів, член виконавчого комітету Київського міського відділення Національного Олімпійського комітету України – Сергій Тимофєєв, завідувач відділом юнацького футболу України - Золотухін Валерій, представник Київського міського відділення Національного Олімпійського комітету України Наталія Рибальченко, які привітали юних олімпійців та побажали гарного настрою й переможних результатів.

Приємно зазначити що поруч з почесними гостями та директором школи стояли переможці різноманітних спортивних змагань, які навчаються у цьому закладі, а це більш ніж 200 дітей!

Участь у Малих олімпійських іграх взяли всі учні школи № 9, а це 37 класів та понад 1150 учнів. В актовій залі для учнів 5-х класів за участю представників Київського міського відділення НОК України відбулась вікторина на знання олімпійських видів спорту та українських спортсменів олімпійців. Всі учасники заходу отримали сувеніри від Київського міського відділення НОК України.

 

Фоторепортаж:
 

   

Відеорепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 847 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz