Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Серпневе засідання вчителів іноземної мови

На серпневе засідання вчителів іноземної мови, яке відбулось 28.08.2019 у СШ № 252 імені Василя Симоненка, зібралися представники шкіл Оболонського району. Від нашої школи були присутні три вчительки іноземних мов.

З нормативними документами Міністерства освіти і науки України до нового 2019-2020 року та методичними рекомендаціями щодо вивчення іноземних мов ознайомила присутніх Надія Бондар, методист НМЦ.

У контексті «вчитель – організатор процесу навчання» колеги ділилися цікавими власними напрацюваннями та засобами мотивації учнів.

Світлана Севостьянова, вчитель французької мови нашої школи повідомила про творчий учнівський конкурс «Цікава Канада», організаторами якого були Шевченко Еліна Борисівна (англійська мова) і Севостьянова Світлана Владиславівна (французька мова). Конкурс було проведено на базі нашої школи і учні з багатьох шкіл району взяли в ньому участь. Переможці та учасники були нагороджені дипломами та призами. Вчителі учнів - учасників висловити побажання щодо продовження організації подібних конкурсів і з нетерпінням чекають на конкурс вже восени!


Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 511 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz