Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Семінар-практикум «Учителі інформатики Нової української школи»

7 лютого 2018 року в школі №9 відбувся семінар-практикум «Учителі інформатики Нової української школи». З словами вітання до учасників заходу виступили Кучук Світлана Юріївна, к.пед.н., директор школи, та Кондратенко Наталія Григорівна, заступник директора з НВР.

Литвинова Світлана Григорівна, д-р.пед.наук, с.н.с., методист МЦІТО, підняла актуальні питання щодо організації освітнього процесу і викладання предмету інформатика, зокрема проблеми з забезпеченням закладів освіти комп’ютерною технікою, програмним забезпеченням та неперервним підвищенням професійного рівня.

Практичну частину семінару провела Власенко Юлія Миколаївна, вчитель інформатики та математики школи № 9. Практична частина складалася із двох завдань:
1) створення інтерактивної карти з використанням HTML;
2) створення анімаційного зображення.

Учасники семінару використовували зображення-карти для створення інтерактивної карти України. Анімаційні зображення привертають увагу користувачів до web-cторінок чи презентацій. Тому вміння створювати Gif-анімації істотно підвищує компетентність спеціаліста з інформаційних технологій. На семінарі вчителі створювали анімації за допомогою програми GIMP.

Адміністрація школи щиро дякує всім учасникам семінару за активну участь!

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 499 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz