Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Робота пришкільного табору «Дружба»

Робота пришкільного табору «Дружба» - школа №9
З метою організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей на базі СЗШ № 9 протягом червня працював пришкільний табір «Дружба». Табір відвідували 85 учнів 1-4 класів, які навчаються у СЗШ № 9, 29, 285, 168, 194, 233, 231. У літньому таборі працювали 4 загони: «Веселка», «Сонечко», «Соколята» та «Українці». Цього року вперше на базі пришкільного табору було відкрито англомовний табір «Friendship», метою якого було підвищення рівня володіння школярами англійською мовою. В мовному таборі діти мали можливість спілкуватися англійською мовою та застосовувати її у різних формах діяльності.

Забезпечували роботу табору кваліфіковані педагогічні кадри. Протягом 3 тижнів проводилися різноманітні культурно-масові заходи, працювали гуртки художньої творчості, була підготовлена велика екскурсійна програма. Наприклад, 19 червня діти відвідали дитячу бібліотеку № 102 ім. П. Мирного. Працівники бібліотеки провели для вихованців табору захід «Книга не дає нам сумувати», який включав знайомство з дитячою літературою, вікторини, літературні ігри, спортивні розваги на майданчику перед бібліотекою. Учні прослухали інформаційно-пізнавальну бесіду «Спортивна честь і слава України», ознайомилися з підбіркою літератури з книжкової виставки «Історія Олімпійського руху», взяли активну участь у проведені змагань з різних видів спортивних ігор.

Адміністрація школи висловлює подяку заступнику директора з НВР Овчінніковій Галині Миколаївні та вчителям початкової школи за організацію роботи табору.

Фоторепортаж:
 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 926 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz