Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Програма комплексного розвитку особистості «Радість розвитку»: підсумки навчального року
Радість розвитку - школа №9
Останній тиждень навчального року був багатим на святкові та урочисті події. До їх числа можна віднести проведення підсумкових занять в 1-А та 2-А класах. Ці класи працюють за програмою комплексного розвитку особистості у другій половині дня «Радість розвитку», яка впроваджується в рамках науково-дослідної роботи Всеукраїнського рівня. Теми навчальних циклів програми змістовні, цікаві та на перший погляд трохи незвичні. Цей раз батьки та гості (педагогічний колектив ЗОШ № 8 м. Житомира) мали можливість побачити результати спільної роботи дітей та педагогів за темами «Мрії та бажання» (1-А клас) та «Мої особисті досягнення» (2-А клас).

В першому класі заняття проходило під гаслом «Мріємо разом!». Діти для всіх присутніх пояснили в чому різниця між мрією та бажанням, що потрібно робити, щоб мрії здійснювалися, як можливо допомогти другові у здійснені його мрії без грошей; у театральній виставі показали, що може статися, якщо бути необережним у своїх бажаннях; на англійські мові представили, що вони вже можуть роботи для здійснення мрій; мовою танців розказали ким хочуть бути. У другому класі підсумкове заняття проходило під гаслом «Мої особистісні досягнення: про що я знаю, а про що ще можу дізнатись!». Розпочав зустріч танцювальний батл, в якому перемогла, звичайно, дружба. Діти були неперевершені під час презентацій власних хобі, досягнень, перемог та рекордів. Батьки також мали можливість встановити власний рекорд так званих 20 секунд – відбулися змагання, хто більше назве фільмів, мультфільмів, футбольних команд, стилів танців та ін. Було знайдено відповідь на важливе запитання – чому особисте досягнення важливіше за рекорд.

В атмосфері РАДОСТІ та ЗЛАГОДИ ми – діти, батьки, вчителі – всі разом намітили плани на майбутній навчальний рік. Попереду багато цікавого!

Більше інформації на FB: Radist rozvitku та http://radrozv.edukit.kiev.ua/

Фоторепортаж:
   


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1025 | Дата: 28.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz