Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Освітня мандрівка Європою від Катерини Шведун

Кожна праця має свою винагороду. Здобуваючи знання, ми теж отримаємо певну винагороду, подарунки, заохочення або подяку. Наприклад, взявши участь у п'ятій щорічній Євровікторині, я перевірила свої знання про Європу і позмагалася за подарунки від Представництва ЄС в Україні. Завдяки «Євроквізу», я дізналась багато корисного, цікавого, а головне, нового.

Євровікторина мала 5 тематичних напрямків: Європейський союз (Цінності ЄС + їх вияви, Європейські політики, Устрій та інституції, Історія ЄС), Культура (Кіно, Популярна музика, Живопис, Література), Країни ЄС (Міста і столиці, Прапори, герби, гімни, Географія і клімат, Історія), Життя в ЄС (Транспорт, подорожі, туризм, Рівень життя, умови праці, технології та інновації, ЗМІ і медіа, Їжа), Україна та Європа (Підтримка України Євросоюзом, Відомі українці в історії Європи, Відомі європейці в історії України, Рух України в ЄС). Кожен напрямок було розбито на 4 теми по 3-7 запитань, в залежності від вікової категорії. Я обирала напрямок та тему запитань у напрямку. Пройшовши 1 напрямок запитань, наступний напрямок відкривався за добу.

Я проходила вікторину багато разів, бо це було неймовірно захоплююче! Мої старання виявилися не марними. За той час, який я витратила на проходження цієї Євровікторини, мені вдалося заробити 19000 тисяч «квізкоїнів», а це означає, що накопичену валюту я змогла обміняти на сувеніри від Представництва ЄС: флешку на 16 гб, еко-блокнот з еко-ручкою, та рефлектор. Євровікторина дала мені можливість отримати не тільки знання, а й достойні призи за свої старання. А яскраві емоції та дух змагання стали хорошим засобом пізнання і розваги. Якщо у вас є бажання дізнатися багато нового про нашу Європу, у центрі якої ми живемо, та навчитися добре орієнтуватися в європейському культурно-історичному просторі, то обов‘язково приєднуйтесь! Це дійсно корисно та цікаво!

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 467 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz