Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Освітнє літо: інтерв’ю з Данилом Анатолієвим

1. Як це літо відрізнялося від попередніх?
Раніше з початку літа і до його кінця я відпочивав. Але цього року я закінчував 9 клас, і після виснажливого навчального року половину червня було витрачено на підготовку та здачу ДПА. Але ще через три тижні я почав шліфувати англійську мову в АнтіШколі Space Deer.

2. Як ти дізнався про Space Deer?
Моя вчителька англійської Шевченко Еліна Борисівна розповіла про Space Deer моїй мамі та порадила спробувати себе у практичному використанні англійської мови. Спочатку я не дуже хотів йти туди навчатися, але по закінченні навчання я не пожалкував проте, що пішов. Це тривало протягом місяця, і це був дуже цікавий досвід для мене.

3. Чому? Яке головне правило в Space Deer?
Головним правилом в Space Deer є те, що учні мають говорити тільки англійською мовою. Суть цього правила полягає в тому, щоб більше практикуватися в спілкуванні в “живій” розмові англійською мовою з різними людьми на різні теми.

4. Як проводилися заняття?
Вони відрізнялися від того, до чого я звик в школі, бо протягом року ми приділяли багато часу та уваги підготовці до ДПА, а, на жаль, під час ДПА не перевіряються здібності та вміння спілкуватися англійською мовою у розмові, як, наприклад, під час міжнародних іспитів. В АнтіШколі Space Deer не було звичних парт та 80-90% уроку складалися з спілкування англійською мовою. На уроках був мінімум теорії і максимум практики розмовної мови. Для англійської мови це дуже корисно, тому що не завжди людина, яка знає всі правила, може заговорити англійською мовою.

5. Як перевірялися здобуті учнями знання?
Тут не було звичних тестів. По закінченню навчання була бесіда з носієм англійської, до якої було неможливо підготуватися, тому що це була жива розмова без будь якого плану і запланованих тем. Вона тривала протягом 30 хвилин, а по її закінченню носій мови аналізував твої помилки, зроблені під час спілкування. На останньому занятті всім видали конверти, в яких лежали сертифікати і листи з відгуками від вчителя і носія мови.

6. Що тобі найбільш сподобалося?
По-перше, вчителі та носій мови відмітили високий рівень здобутих в школі знань з граматики, лексики та розуміння англійської мови на слух. Це мене реально надихнуло!
По-друге, в АнтіШколі Space Deer протягом всього навчання була дружня атмосфера, а кожен третій урок був “не формат”, тобто там було більше ігор, в яких учні використовували свої знання, здобуті на минулих заняттях. В новому навчальному році планую не зупинятися на досягнутому та продовжити розвивати розмовну англійську в шкільному Speaking club.

Дуже дякую всім вчителям АнтіШколиSpace Deer, моїм новим друзям та моїй вчительці Еліні Борисівні.



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 492 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz