Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Обмін досвідом між освітянами Оболонського району
Обмін досвідом між освітянами Оболонського району - школа №9
Обмін досвідом з навчальними закладами сприяє впровадженню новітніх педагогічних технологій в освіті, співпраці загальноосвітніх навчальних закладів. Директор школи Кучук С.Ю. та заступник директора з НВР Проскура О.І. в рамках обміну досвідом між навчальними закладами «Педагогічна хвиля» відвідали спеціалізовану школу № 20 Оболонського району.

У ході зустрічі відбувся «круглий стіл» з питань упровадження нових державних стандартів у галузі освіти. Директор закладу Руденко Ольга Данилівна презентувала досвід роботи педагогічного колективу з питань впровадження нових освітніх технологій, з гордістю розповіла про досягнення вчителів та учнів закладу, висвітлила шкільне життя, роботу щодо удосконалення матеріально – технічної бази школи.

Гості відзначили належну організацію навчально-виховної, спортивно-оздоровчої роботи в закладі, дотримання шкільних традицій, розвиток музейної справи у школі, участь учнів у міжнародних проектах. Вразили гостей сучасні кабінети школи. Відчувається, що на уроках запроваджуються інноваційні підходи у викладанні предметів, навчальні кабінети забезпечені мультимедійним обладнанням.

Зустріч колег пройшла плідно, цікаво, на високому організаційно -методичному рівні. Усі учасники отримали надзвичайно багато корисної та необхідної інформації, а також велике задоволення від спілкування з колегами - однодумцями. Висловлюємо велику подяку Ользі Данилівні Руденко – директору школи № 20, адміністрації школи та сподіваємося на подальшу співпрацю .

Фоторепортаж:







Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 751 | Дата: 28.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz