Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Обмін досвідом між навчальними закладами м. Києва

Обмін досвідом - школа №9
Навчально-психологічна підготовка учнів до профільного навчання й отримання майбутньої професії – процес безперервний. Однак, досвід роботи зі старшокласниками свідчить, що у більшості випадків в учнів на останніх роках шкільної освіти відбувається зміна пріоритетів щодо вибору майбутньої професії, що призводить до невідповідності раніше обраного профілю предметів у старшій школі. З метою активізації процесу впровадження профільного навчання в школах м. Києва, за ініціативи ІППО КУ імені Бориса Грінченка, у спеціалізованій школі № 80 Печерського району відбувся круглий стіл на тему «Мультипрофільне навчання в умовах спеціалізованої школи: теорія і практика».

У роботі круглого столу взяли участь представники ІППО КУ імені Бориса Грінченка науковий керівник експерименту «Упровадження мультипрофільного навчання в середній загальноосвітній школі», завідувач кафедри методики природничо-математичної освіти і технологій ІППО КУ імені Бориса Грінченка, кандидат хімічних наук Якунін Ярослав Юрійович, Базиль Людмила Олександрівна, завідувач НДЛ експериментальної педагогіки та педагогічних інновацій ІППО КУ імені Бориса Грінченка, кандидат педагогічних наук, доцент, докторант Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, науковий кореспондент відділу теорії та історії педагогічної майстерності Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих НАПН України, заступник директора з НВР СЗШ № 9 Оболонського району Проскура Оксана Іллівна, адміністрація та вчителі спеціалізованої школи № 80 Печерського району.

Кожен, хто взяв участь в обговоренні круглого столу висловив власну позицію з приводу мультипрофільного навчання, дехто поділився досвідом та, вже набутими технологіями мультипрофільного навчання.

Адміністрація закладу презентувала досвід роботи педагогічного колективу з питань впровадження мультипрофільного навчання, розповіла про досягнення вчителів та учнів закладу, висвітлила шкільне життя.

Зустріч колег пройшла плідно, цікаво, на високому організаційно - методичному рівні. Усі учасники отримали надзвичайно багато корисної та необхідної інформації, а також велике задоволення від спілкування з колегами - однодумцями. Висловлюємо велику подяку директору спеціалізованої школи № 80 Печерського району Наталії Максимовій, адміністрації школи та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Ви можете поділитися новиною з друзями:

Переглядів: 978 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz