Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Навчальна екскурсія в Арт-галерею «Митець»

В рамках вивчення курсу «Образотворче мистецтво» для учнів 7-Б класу була організована навчальна екскурсія з практичним заняттям в художню галерею «Митець». Разом із класним керівником Кліменко Іриною Геннадіївною учні познайомилися із творчістю відомої української художниці Катерини П`ятковою. Катерина П’ятакова - член Національної спілки художників України, дійсний Член Европейської Гільдії митців, що працюють у техніці пастелі (Pastel Guild of Europe), лауреат та переможець багатьох виставок та конкурсів. Її вистакова діяльність налічує більше сорока виставок в Україні та закордоном. Як викладач Катерина П’ятакова є автором більше ста занять з історії мистецтва, малюнку та живопису для дітей. Є розробником теоретично-практичного курсу «Українське мистецтво – дітям!», який направлений на популяризацію та вивчення українського мистецтва у формі, що доступна навіть маленьким дітям. Більше шести років працює як викладач-волонтер у Центрі реабілітації, використовуючи техніку пастелі як засіб арт-терапіїї.

Виставка проходила під назвою «Роман з сонцем». Роман з сонцем – це історія любові Землі та Сонця. Це історія про велич Океана, що зберігає в собі таємниці еволюції, його дихання, мінливості його настрою та кольору, в який забарвлює Сонце його хвилі, та про їх Любов, що віками продовжує та зберігає життя на планеті. Картини, написані у техніці пастелі, дозволяють доторкнутися душею до краси навколишнього світу.

Художниця особисто провела екскурсію для учнів, пояснюючи використання різних технік в своїй роботі. Родзинкою був майстер-клас малювання пастеллю по різних фактурах паперу. Школярі мали змогу попробувати себе в ролі художника і навчитися деяким прийомам в малюванні.

 

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 587 | Дата: 23.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz