Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
На гостинах у Київського Національного Університету культури і мистецтв

Київський національний університет культури і мистецтв є лідером серед вищих навчальних закладів України. Це університет майбутнього, з новими інформаційними, комп`ютерними і мультимедійними технологіями, престижною бізнес-освітою. На Дні відкритих дверей учні 10-11 класів нашої школи мали змогу познайомитися з найпрестижнішими факультетами університету. Майбутні абітурієнти поспілкувалися з викладачами та студентами, познайомилися з умовами прийому до ВУЗу. Учні відвідали факультети: журналістики і міжнародних відносин, кіно і телебачення, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, режисури і шоу-бізнесу, дизайну і реклами, хореографічного мистецтва, культурологіі і музеєзнавства, музичного мистецтва та факультет економіки, права й інформаційних технологій.

Університет культури і мистецтв приємно вразив школярів своїми можливостями, потужною матеріально-технічною базою, різноплановостю, прекрасними умовами навчання та доброзичливим і високопрофесійним викладацьким складом.

Родзинкою екскурсії була зустріч з ректором Університету Михайлом Михайловичем Поплавським, який поспілкувався з майбутніми студентами, побажав подальших успіхів в навчанні. На згадку про КНУКІМ учні отримали в подарунок диски, буклети і книгу Михайла Поплавського «Формула успіху», де автор , на прикладі свого життя стверджує що формула успіху існує. Мета цієї книги – надати дієві, професійні поради студентам, які вступають в доросле життя.

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 627 | Дата: 19.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz