Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Лекторій на тему «Проблема ВІЛ/СНІДУ та онкологічних захворювань та здійснення превентивних заходів щодо попередження даних захворювань»

В рамках проведення тижня природничих наук в школі № 9 для учнів 8-9-тих класів громадською організацією «ЗДОРОВЕ ЛЮДСТВО» було проведено лекторій на тему «Проблема ВІЛ/СНІДУ та онкологічних захворювань та здійснення превентивних заходів щодо попередження даних захворювань» координатором проекту Катерина Федорій.

Багато українців, на жаль, впевнені, що такі хвороби як онкологія та СНІД невиліковні. Про це говорять всі та скрізь: по радіо і телебаченню, в газетах і на сайтах, у магазинах і міському транспорті. Такі твердження лунають занадто часто і навіть думка про те, що можна перемогти ці захворювання, витісняється з нашої свідомості.

На сьогоднішній день ці хвороби успішно лікуються! Не лише ми, весь світ впевнений у цьому.

Але лікування має бути систематичним, послідовним, комплексним. Здоров'я людини – це її щоденна праця над собою. Крім того, для боротьби безумовно потрібен величезний оптимізм: ані кроку назад, не здаватися!

У жодному разі не припиняти лікування! Боротися за життя зухвало, з азартом, терпінням і оптимізмом!

Завдяки таким змітовним і цікамим лекціям школярі дізналися, що треба підтримювати психоемоційних стан людей, яких торкнулась проблема ВІЛ/СНІДУ та онкологічних захворювань, здійснювати превентивні заходи щодо попередження виникненню таких захворювань, як ВІЛ/СНІДУ та онкологія.

 

Фоторепортаж:

 

 

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 611 | Дата: 20.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz