Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Юні науковці школи № 9 провели заняття на базі Інституту біохімії ім. О.В Палладіна

Вже традиційно учні 10-11 класів нашої школи, а саме учні, які вивчають біологію на профільному рівні та вихованці біологічних секцій МАН, відвідали Інститут біохімії ім. О.В Палладіна.

В цьому році, як і попередні роки, Інститут біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України активно долучається до допомоги у підготовці молодих та ініціативних школярів, які планують писати свої роботи з відповідного напрямку. Юні науковці нашої школи вже обрали теми майбутніх наукових робіт і плідно працюють над практичною частиною. Для того, щоб сформувати у школярів певний тип мислення, розвинути самостійні аналітичні навички, проводитиметься спеціальний комплекс занять.

В рамках співпраці провідний науковий співробітник Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України, професор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Мінприроди України Володимир Іванович Назаренко провів для учнів нашої школи екскурсію в музей О.В. Палладіна та ознайомив з науковою тематикою лабораторії нанобіотехнологій.

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 635 | Дата: 19.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz