Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Італійські канікули

«День гарбуза» - школа №9Під час осінніх канікул для учнів 6-11 класів було організовано туристичну подорож Європою. Разом з вчителями І. Г. Кліменко, Г. І. Короленко та В. Г. Лавринчук, діти відвідали Угорщину, Словенію і Італію.

Подорож почалася в величному Будапешті, екскурсією " Будапешт-перлина Дунаю". Відвідали площу Героїв, унікальний готичний собор Св. Матяша, базиліку Св. Іштвана, казковий замок Вайдахуняд та найкрасивыший у світі Парламент. Ввечері - прогулянка на кораблику по Дунаю.

Знайомство з Італією розпочалося з Трієста, який називають кавовою столицею Італії. В цьому місті дуже багато цікавинок: романтичний замок Мірамаре, православний собор, римський театр, віком 2000 років.

Місто Падуя - місто скарбів. За легендою, Падуя заснована в 1183 році до н. е (раніше Риму). Прогулянка почалася з площі "Прато делла Валле", де на місті стародавніх будівель був спопуджений дивовижний острів, навколо якого проходить канал, який з'єднується з містом чотирма арочними каналами. В центрі острова знаходиться прекрасний фонтан, а береги каналів прикрашені 78 статуями, відомих жителів Падуї .

Наступне місто - Верона, де поринули в Епоху Відродження, все тут дихає шекспіровськими пристрастями. Побачили балкончик Джутьєтти і залишили їй свої прохання.

Венеція - казкове місто на воді. Місто мрії і сили людського духу! Відвідали загодковий палац Дожів - резеденцію правителів Венеції, пройшлися старовинними вуличками та здійснили романтичну подорож на гондолі по каналам. Закінчилася подорож в угорському місті Дебрецен, в аквапарку.

 

Фоторепортаж:
 


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 840 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz