Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Інтерв’ю з Оксаною Гриник: я люблю англійську!

Розкажіть будь-ласка про вашу зацікавленість в англійській мові.
Вивчати англійську можна нескінченно! Сленги, особливості мови, фразеологізми, дієслова та лексичні конструкції — все це робить англійську найрізноманітнішою мовою в світі. Мені вона дуже подобається, а також я буду нею користуватися в майбутньому. Знаючи англійську мову ми можемо отримувати нову інформації, користуватися комп'ютерними програмами, більшість з яких написані англійською, читати книги в оригіналі, їздити за кордон, брати участь у міжнародних конференціях, спілкуватися, бо англійська мова - це міжнародна мова спілкування.

Чи ви приймаєте участь в конкурсах чи олімпіадах з англійської мови?
Я приймаю участь у різноманітних конкурсах, але найбільше з англійської мови.

Що надихає цим займатися?
Це можливість проявити себе поза стандартною навчальною програмою. Хотілося знати більше. Коли мені запропонували взяти участь у відео-конкурсі, я з радістю погодилася. Це шанс навчитися викладати свої думки, використовувати знання, обґрунтувати своє бачення світу.

Яке значення має участь в олімпіадах?
Участь в олімпіадах має велике значення в моєму житті. Я навчилася бути більш відповідальною, не панікувати у найвідповідальніший момент і боротись до кінця, розширила мій кругозір. Беручи участь в олімпіадах, я змогла оцінити свої знання, зрозуміти над чим ще слід працювати. А ще я зрозуміла, що для того, аби досягти успіху, треба ретельно готуватися. Олімпіади дають змогу краще пізнати себе і визначитись в майбутній професії.

В яких конкурсах ви приймали участь в цьому році?
Їх було чималенько. Перший був восени, конкурс «T-Shirt Competition», де потрібно було зробити малюнок та слоган для футболки. Далі конкурси «Puzzle», «Greenwich», «Olympus». Взимку я працювала над декількома проектами: “Story Time Express Publishing”, де я написала казку, “International Short Story Contest 2018”, де я написала історію про підлітків та їхнє життя, “ The power of partnership ”, де я готувала презентацію та виступ про місто Редінг. Також ще була олімпіада з англійської мови (ІІІ місце), І всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (Диплом І ступеня всеукраїнського рівня) та всеукраїнська онлайн-вікторина Euroquiz на тему Європи та ЄС .

Чи брали ви участь у відео-конкурсах?
Так звичайно, адже розмовна мова є дуже важливою та, до того ж, цікавою.

В яких саме?
Їх було три. Перший – це конкурс від Pearson and Dinternal Education “Discover Britain: the power of partnership” про Київ та Редінг як міста – побратими. Мені дуже сподобалось. Другий – це теж конкурс від Pearson and Dinternal Education «This is Kyiv Calling…» (відео-екскурсія по Києву для туристів, які завітають до нас на Лігу Чемпіонів). Тут я була не одна, а з моїми хорошими друзями. Ми гарно та корисно провели час.
А ще я люблю Європу, мені подобаються європейські цінності. Я вважаю, що Україна має рухатися в ЄС! Разом з моєю групою з англійської мови 8 А класу я поділилася своїми думками про Європу у відеопривітанні до дня Європи, в якому ми розказали що таке Європа для нас, чому Україні потрібно рухатися в Європу! Це було справді креативно. Відеопривітання розміщені на сайті euroquiz.org.ua у соціальних мережах проекту Представництва ЄС в Україні.

Яке значення мала участь в конкурсах?
Це чудовий шанс заявити про себе як про неординарну особистість.

Чи самі ви готуєтесь до таких конкурсів та олімпіад?
Звичайно ні. Мені бракує знань, щоб робити все самій. У цьому мені допомагають моя вчителька з англійської мови Шевченко Еліна Борисівна, винахідлива та весела, креативна і енергійна, закохана в англійську мову та дітей людина, справжній вчитель. Разом з нею, а також моїми друзями, які надихають мене на нові ідеї, підставляють плече допомоги, ми утворюємо одру команду. А також моя мама, яка допомагає та підбадьорює мене в тих випадках, коли я сама не встигаю та починаю нервувати.

І ще не менш важливе, чи берете участь у шкільних заходах чи проектах з англійської мови?
Так, цього року я та мої друзі працювали над проектом «Travel across Great Britain: Scotland». Ми шукали цікаві факти про Шотландію, надрукували буклет про визначні місця, підготували матеріал , який допоможе мандрівникам організувати свою подорож . Також наша команда підготувала уроки для учнів 11 та 8 класів, де ми розповіли основні факти про Шотландію, показали відео про життя шотландців, працювали в групах, співали, виконували цікаві завдання та просто насолоджувалися англійською мовою. Ми дуже хвилювалися, але впорались, отримали масу задоволення та хороший досвід.

Які емоції ви відчуваєте?
Їх завжди дуже багато. Зазвичай, це цікавість та прагнення досягти чогось більшого.

Чи плануєте ви й надалі продовжувати свою активну діяльність в англійській мові?
Так. У найближчому майбутньому я планую приймати участь у відео-конкурсах, олімпіадах та спробувати свої сили в написанні манівської роботи, що допоможе мені покращити свої вміння в англійській мові. Адже саме в русі і є наше життя…….

Які якості мають бути притаманні успішному учню сьогодні?
Це - допитливість, невичерпний інтерес до навчання, а також цілеспрямованість і працьовитість.

Посилання на відео https://youtu.be/oukLQBt4e_M

 

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 701 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz