Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
«Французькі» новини школи №9

 

Стасіс Бутрімас, учень 10-го класу, успішно склав іспити з французької мови у Французькому Інституті в Києві і отримав свідоцтво про володіння мовою на рівні В1 від Міністерства Освіти Французької Республіки. Це вже другий документ Стасіса, бо кілька років тому він складав іспити на рівень А1 і А2. Вітаємо тебе, Стасіс, і щиро віримо, що й надалі ти будеш любити і вивчати мову Мольєра!

15 травня у 6-А класі відбувся урок фізкультури…французькою мовою! Окрім проведених загальних традиційних завдань з фізичного виховання і спорту діти ознайомилися і спробували свої можливості (а діти у нас, справді, талановиті!!!) у популярній французькій грі – «Петанк», відомій у цілому світі( навіть голлівудські актори полюбляють в неї грати).

Усі були у захваті, і діти і, вчителі, і завуч Наталія Григорівна! Вдома поділилися враженнями з батьками! Як результат, ми дізналися, що сім’я одного учня влітку їде у Францію, а мама учениці з класу, як виявилося, приймала участь у міжнародному турнірі з Петанку, який відбувався саме у Франції. Будемо грати, відточувати навички, а згодом, можливо, поїдемо і ми в цікаву подорож до країни наших мрій!

 

Фоторепортаж:

   

 

Відеорепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1225 | Дата: 28.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz