Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Європейські канікули

Під час осінніх канікул учні 7- 11 класів школи № 9 подорожували Європою. Разом з вчителем географії Короленко Г.І. та вчителем історії Кліменко І.Г. учні відвідали такі європейські країни як Польща, Німеччина, Франція, Нідерланди та Чехія.

Подорож розпочали в польському місті Вроцлав. Це місто знаходиться на 12 остовках, через які перекинуті мости, і здається що місто гойдається на хвилях. Далі відвідали місто Нюрнберг, яке овіяне середньовічним колоритом. Тут знаходиться сама відома ринкова площа країни з фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, замок Кайзербург тощо. Саме тут вигадали кишеньковий годинник, перший глобус. Звідси пішов перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика.

Родзинкою подорожі став Париж! Декілька днів школярі знайомилися з прекрасною столицею Франції. Париж це - Єлісейські поля і Триумфальна арка, Площа Трокадеро і і Ейфелева вежа, Марсове поле і Собор інвалідів, Площа Конкорд і сад Тюільрі, Лвтинський квартал, Люксембургський сад тощо, Монпарнас, Монмартр тощо. Також була проведена навчально екскурсія в Лувр.Лувр - самий великий музей країни, де сховані майже всі скарби світу. Учні мали змогу милуватися роботами Леонардо да Винчи, Рембрандта, Тіциана, Рафаеля. Також відвідали Версальський палац - символ шика, могутності і заможності Франції. Завершили подорож у Празі, екскурсію на кораблику по Влтаві.

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 513 | Дата: 20.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz