Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
«Євробачення- 2019»: 1-4 класи

До Дня Європи в рамках тижня інтеграції «Я обираю європейське майбутнє!» та тижня іноземних мов у школі № 9 відбувся перший етап пісенного конкурсу «Євробачення» серед учнів 1-4 класів. Це був незвичайний день, сповнений хвилювань, до якого всі класи початкової школи довго готувалися і з нетерпінням чекали. Конкурс було поділено на дві частини: у першій виступали учні 1-х та 2-х класів, у другій частині можна було почути і побачити учнів 3-х та 4-х класів.

Весна - це особлива пора року– ми чуємо співи пташок, звуки дощу, дзюрчання струмків та веселих бджіл. Весна багата на свята. Це весела, життєрадісна пора року, коли хочеться співати! І не важливо, якою мовою. Вивченню іноземних мов в нашій школі приділяється багато уваги, то діти залюбки співають англійською, німецькою, польською та французькою мовами. Саме тому на святі прозвучали веселі пісні різними мовами в честь рідних матусь, нашої планети земля, про різних тварин, дружбу і, звичайно ж, про літні канікули.

Свято розпочали наймолодші – першокласники. Вони змогли налаштувати публіку на правильний лад. Трохи незграбні, кумедні, але дуже розумні та талановиті, вони змогли показати всім, чого навчилися за перший рік навчання в школі. А головне, вони показали, що люблять іноземні мови і люблять співати іноземними мовами. Це було просто чудово, коли першу пісню про алфавіт заспівав увесь зал! Першими на сцену вийшли учні 1-А, які заспівали польською про старого ведмедя, що завжди спить, і англійською - що потрібно одягати залежно від погоди. Потім співали учні 1-Д класу. Спочатку трохи невпевнено, але завдяки підтримці глядачів, осміліли і заспівали на весь зал веселу пісню про желе.

Справжніми професіоналами виявилися учні 2-Б та 2-В класу, що танцювали французький вальс. Глядачі в залі затамували подих і спостерігали за кожним їх рухом. А потім вони швиденько перебудувалися і заспівали англійською про подорож на Лондонському автобусі. Дуже гарними у своїх костюмах на сцену вийшли учні 2-Г класу. Вони заспівали пісню про друзів. Закінчили першу частину концерту учні 1-Б та 1-В класу своєю запальною піснею “Na, Na, NA! I’mSoYappy!”, яку підтримав увесь зал.

Другу частину концерту розпочали співучі та дуже талановиті учні 3-А класу. Вони співали англійською та польською про майбутні літні канікули. І хоч трохи хвилювалися, виступили дуже гарно і натхненно. Естафету перехопили більш досвідченні діти 4-А та 4-Б класу зі своєю піснею на німецькій мові про маленького крокодила Шнапі. Глядачів вразила гарна постановка танцю та запальна манера виконання пісні. Далі на сцену вийшов спортивний та активний 3-В клас з піснями про свої захоплення та улюблений вид спорту. Дуже гарно і весело про членів родини заспівав 3-Д клас. 3-Б клас підготував на свято також дві пісні, польською та англійською мовами. Особливо публіці сподобалася польська народна пісня, що стала саундтреком до фільму «Вогнем і мечем». Усі гаряче аплодували. 4-В клас підготував пісню про місяці року. Усі співали дружно і злагоджено, та із задоволенням. Далі глядачі почули прекрасний голос учениці 4-Б класу – Гладкевич Софії, і те, з якою любов’ю та ніжністю вона співала пісню про маму. А увесь клас їй гарно підспівував. Нарешті на сцену вийшов 4-А клас з двома піснями - дуже серйозною піснею про нашу планету Земля, та веселою- про бджілку-трудівницю. Наприкінці концерту всі учні 3-х та 4-х класів заспівали загальну дуже запальну пісню. Вона не залишила нікого байдужим. Усі присутні: батьки, гості і навіть адміністрація школи підспівували і підтанцьовували.

Закінчилися обидва концерти врученням адміністрацією школи грамот кожному класу. Усі учасники були відмічені у різних номінаціях – «Самі талановиті!», «Самі співучі!», «Золотий голос школи!», «За дружбу і вміння працювати в команді!», «Саме артистичне виконання!»...

На прощання адміністрація школи подякувала всім учасникам концерту: дітям- за старанність і талановитість; організаторам – Мельничук Н. П. і Дуб Т. С. – за гарну організацію свята та блискучу підготовку своїх дітей; вчителям, що підготували дітей – Діденко Ю. В., Вільбовець Н. О., Міськевич Маріолі, Гамалій І. В. – за творчість і креативність; класним керівникам – за допомогу в підготовці, гарно прибрану залу; батькам – за підтримку.

На згадку про свято залишився гарний настій і багато фотографій. 

Адміністрація школи щиро дякує вчителям іноземних мов і класоводам початкової школи за чудову організацію і проведення на високому рівні «Євробачення- 2019»!!!!

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 498 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz