Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Екскурсія до театру на Липках

Київський академічний театр юного глядача на Липках - академічний театр юного глядача в Києві, найстаріша й традиційно головна театральна сцена міста для глядачів дитячого віку. Для учнів 8-Б класу була організована екскурсія на виставу "Палліанна", за романом-бестселером американської письменниці Елеонор Портед.

Разом з класним керівником Кліменко І.Г. діти діти подивилися цю зворушливу і добру історію. Вирішення складностей, що виникають в нашому житті, багато в чому залежать від того, як ми їх сприймаємо. У першу чергу потрібно змінити себе з середини, і тоді життя наше зміниться .Відома вже всьому світу повість про маленьку дівчинку Поліанну цікава й корисна людям різного віку. Історія дівчинки - сироти , яку взяла до себе на виховання її тітка, зворушлива і повчальна. Після перегляду цієї вистави , можливо, життя багатьох зміниться на краще, як змінилося життя мешканців маленького містечка, в яке потрапила Поліанна. Завдяки оптимізму і вірі на краще, дівчинка долає не лише свої неприємності, а й допомагає своїм друзям.

Театр юного глядача на Липках був заснований в 1924 році Олександром Соломарським та Іриною Дєєвою, композитором І.Віленським як Державний театр для дітей ім. І.Я.Франка; літературною частиною завідував О.Корнейчук. З театром співпрацювали найвидатніші майстри українського мистецтва- А.Бучма, В.Татлін, А.Лундін, В.Вільнер, К.Кошевський, Б.Вершилов, М.Феррегер, Меллер і навіть К.Станіславський , який брав участь у постановці "Синього птахам" М.Метерлінка.

 

Фоторепортаж:

 

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 697 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz