Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
#ЕКОлогічнимбутимодно!

Як завжди цікаво пройшов тиждень природничих наук в школі #9. Девізом цього року було - #ЕКОлогічнимбутимодно! Всі заходи дозволило приблизити учнів, колег і батьків до європейських традицій, екокультури та збереження довкілля.

Вчителі в доступній та цікавій формі розкрили сутність сучасних проблем екології, сприяли нагромадженню екологічних знань, розвили творчу та ділову активність, готовність до екологічної діяльності, а також виховували почуття відповідальності за природу як національне багатство, основу життя на Землі.

Тиждень дуже був насичений, кожний день присвячений різній тематиці. «Станьмо на варті власного майбутнього»-екологічний конкурс плакатів , листівок, творчих робіт учнів, екологічна акція «Одягни зелене –врятуй планети», екологічне караоке – де діти співали пісні про природу . Екологічна акція «Здай макулатуру-збережи ліси»,

Учні 7 Б,В разом з класними керівниками в рамках уроку екологія здоров’я відвідали завод «Кока-Кола Беверіджиз Україна», що знаходиться на Київщині, безумовно є лідером на українському ринку безалкогольних напоїв і займає третє місце за величиною у світі як підприємство, що входить до складу Coca-Cola Hellenic Group.

Безліч цікавої пізнавальної інформації учні дізналися від екскурсовода. Мали змогу побачили пляшки відомих брендів з різних країн світу. Макет території заводу дав змогу уявити масштабність й потужність виробництва. До уваги відвідувачів представлений цікавий відеоролик про історію створення «Coсa-Cola». Усіх здивував й той факт, що напій був створений в 1886 році як рідкісний лікарський засіб, який продавався в аптеках.

Після пізнавальної екскурсії усі мали можливість спробувати напої у імпровізованій аптеці творця Coca-Cola та сфотографуватися біля експонатів музею. По завершенню екскурсії учні отримали подарунки у вигляді напоїв та групових фото напам'ять у фірмових рамках.

Усі отримали задоволення й гарний настрій, якого вистачило для продуктивного продовження навчального тижня:) Відео-презентація які демонстрували учні на уроках природничого циклу «Досвід вартий наслідування», доповіді «Сортування сміття» .

Акція «Справжні європейці. День без сміття» День Землі «Екодень який присвячувався кольорам веселки.

Фоторепортаж:

   

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 545 | Дата: 23.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz