Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
До школи № 9 завітав «Книжкобус»
До школи № 9 завітав «Книжкобус» - школа №9
Всім відомо, що читання відіграє важливу роль у житті дітей. Це джерело формування особистості людини. Проте, останнім часом, серед школярів знизився статус читання, зменшився час, який діти витрачають на читання, надаючи перевагу комп’ютерним іграм, перегляду телепередач тощо. Спостерігається «криза» читання. Саме тому наша школа активно долучилася до проекту «Книжкобус» або «Дитячі книжки на колесах», який було розпочато в Києві у квітні 2016 року.

«Книжкобус» - це автобус, повністю переобладнаний під мобільну бібліотеку, який подорожує Києвом і дарує кожній дитині радість читання. Він пересувається містом з однієї точки до іншої, перевозячи із собою цікаві книги та інтерактивне обладнання. Проект спрямований на залучення дітей і дорослих до читання книг. У «Книжкобусі» зібрана колекція з понад 100 ігрових і навчальних дитячих книжок. Автобус буде працювати у двох режимах – «шкільному» і «вихідного дня». В рамках першого формату «Книжкобус» може приїхати в будь-яку школу Києва. А вихідними днями «Бібліотека на колесах» буде приїжджати в парки і на фестивалі. Проект «Книжкобус» є спільним проектом КП «Київпастранс», фундації Дарини Жолдак та Благодійного фонду «КОЛО».

На минулому тижні «Книжкобус» завітав і до нашої школи, чим викликав величезний інтерес у молодших школярів. Організатори проекту провели по три інтерактивних заняття у 1-А, 1-Б і 1-В класах. Адміністрація школи, батьки, вчителі та учні вдячні організаторам проекту за співпрацю, за цікаву і змістовну роботу по формуванню в учнів читацьких інтересів. Чекаємо на нові зустрічі!

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 709 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz