Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
До 29-річниці аварії на Чорнобильській АЕС

До 29-річниці аварії на Чорнобильській АЕС - школа №9
Майже три десятиліття тому, 26 квітня 1986 року, на 4-му енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася жахлива аварія – найбільша за всю історію ядерної енергетики. Вибух на четвертому енергоблоці спричинив зростання радіаційного рівня до межі, в 30-40 разів більшої, ніж під час вибуху в Хіросімі в 1945 році. Тисячі загиблих, тисячі тих, хто втратив здоров'я під час ліквідації, і мільйони людей, які досі розплачуються здоров'ям за чиюсь помилку – така страшна ціна Чорнобильської катастрофи.

З 20 по 24 квітня у школі було проведено низку заходів, присвячених 29-річниці аварії на Чорнобильській АЕС: інтегровані уроки, тематичні класні години, конкурс стіннівок, відвідування учнями виставки «Дзвони Чорнобиля» у шкільній бібліотеці, демонстрація відеофільму «Уроки Чорнобильської трагедії» та відпрацювання дій цивільного захисту у незвичайних ситуаціях.

Найбільша в світі екологічна катастрофа попередила, що людство повинно відповідати за плоди своєї діяльності й усвідомлювати глобальність можливих трагічних наслідків у разі нехтування безпекою. Чорнобиль став докором минулим і незаперечною пересторогою для майбутніх поколінь.

Фоторепортаж:

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 780 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz